Effektiv lärande organisation

I många av mina artiklar och presentationer pratar jag om vad som krävs för att bygga upp en effektiv lärande organisation. Men hur gör du? Hur kommer du vidare?

Här kommer några förslag:

  1. Börja med att läsa min blog “Från skola till lärande organisation – 10 steg för ökad effekt i ditt företags lärande“.
  2. Se presentationen från mitt webinar “Utveckla en effektiv lärande organisation”.

  3. Bjud in dina kollegor och beslutsfattare att lyssna på och diskutera hur ni kan effektivisera och utveckla er lärande organisation. Jag ordnar ett webinar just för er. Skicka ett mail och beskriv ert behov så kontaktar jag dig.
  4. Internseminarium – “Vinnande strategier för för lärande organisationer”.
    Under ca 3 timmar presenterar vi stegen i att ta fram en strategi för lärandet i din organisation. Det blir en blandning av “best practices”, konkreta exempel, inspirerande trender och övningar där ni själva får reflektera över var ni står.


Author: Johan Skoglöf
Johan är visionär och senior konsult med missionen att hjälpa företag att skapa framtidens lärande organisation. Med över 25 år i branschen och kunder som Ericsson, Volvo, Scania, SEB, Handelsbanken, HM och ICA har Johan en bred erfarenhet i hur lärande organisationer skapas.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: