+46-708 742 461
johan.skoglof@futurelearn.se

Från utbildning till verksamhetsutveckling

Här hittar du inspelning och dokumentation från mitt webinar den 24 maj

Ny teknik, nya synsätt på lärande och nya arbetssätt ändrar spelplanen för dig som leder L&D. Status quo är inte ett alternativ. Det är dags att höja ambitionen från att leverera utbildningar till att möjliggöra ökad produktivitet och innovation.

På det här webinaret samlades många kunniga specialister inom lärande. Vi diskuterade hur ny teknik och nya arbetssätt inom lärande revolutionerar organisationens arbete med lärande. 

Jag presenterar stegen du kan ta för att kraftigt öka effekten av insatser inom L&D.  

Johan Skoglöf, ledde webinaret

Inspelning från webinaret den 24 maj

Är du intresserad av att förbättra L&D’s erbjudande till medarbetarna och effekten av lärandet i verksamheten? Låt oss ta en förutsättningslös fika och diskutera dina utmaningar:

Bilderna från min presentation

Nedan hittar du bilderna från min presentation. I presentationen finns också resultatet från de Menti-övningar vi gjorde. Om du använder någon av bilderna, så får du gärna ange mig som källa 🙂 

Du kan också ladda ner presentationen.

Johan Skoglöf ledde den här workshopen. Han har arbetat med lärande mer än 25 år och drivit många större initiativ för lärande och förändring i företag som t.ex. Ericsson, Scania, Handelsbanken, SEB, ICA, Sandvik och H&M.

Johan är också en engagerande utbildare och föreläsare med inriktning på framtidens lärande organisation. Läs mer på Johans blogg.