Så får vi lärandet att hända!

Här hittar du inspelning och dokumentation från mitt webinar den 6 april

Med kursbibliotek som LinkedIn Learning får vi tillgång till tusentals högkvalitativa kurser. Ändå är erfarenheten att det går trögt att få medarbetarna att ta kurserna.

De har inte tid. Lärandet blir oftast bortprioriterat. Så hur lyckas vi engagera medarbetarna i ökat lärande?

På webinaret samlades ca 120 kunniga specialister inom lärande. Jag presenterade ett antal exempel på hur vi får lärandet att hända med hjälp av förändringsmodellen ADKAR (se nedan). Deltagarna bidrog sedan med egna tips som finns dokumenterade under videon nedan.

 

Johan Skoglöf, Workshopledare

Inspelning från webinaret den 6 april

Arbetar du just nu med att få medarbetarna att lära mer? Låt oss ta en förutsättningslös virtuell fika och diskutera dina utmaningar. Skicka ett mail till mig:

Dokumentation från webinaret

Nedan hittar du dokumentationen från webinaret. Först de individuella idéerna till hur vi kan få medarbetare att förstå värdet av lärande, att vilja lära och att agera.

Under det har jag placerat de bästa tipsen som kom fram från grupparbetet.

Här kommer tipsen från grupparbetet.

Arbetar du just nu med att få medarbetarna att lära mer? Låt oss ta en förutsättningslös virtuell fika och diskutera dina utmaningar. Skicka ett mail till mig:

Johan Skoglöf leder den här workshopen. Han har arbetat med lärande mer än 25 år och drivit många större initiativ för lärande och förändring i företag som t.ex. Ericsson, Scania, Handelsbanken, SEB, ICA, Sandvik och H&M.

Johan är också en engagerande utbildare och föreläsare med inriktning på framtidens lärande organisation. Läs mer på Johans blogg.