World Trade Center – 1 oktober 2019 – klockan 8-10

Utveckling och ständigt lärande blir viktigare i takt med en allt snabbare teknisk utveckling. Att utveckla en lärande organisation blir en konkurrensfaktor. Välkommen till ett frukost-seminarium där vi diskuterar hur du gör för att skapa framtidens lärande organisation.

Vi kommer att gå in på vad lärförmåga – learnability – består av och hur den uppstår. Vad krävs för att utveckla en kultur och ett ledarskap som uppmuntrar lärande och utveckling? Vi ger exempel på hur du kan förflytta lärandet från klassrummet till arbetet och hur tekniken kan stötta lärandet.

Seminariet är för dig som vill ta steget från ett traditionellt utbildningssynsätt till en modern lärande organisation, t.ex. utbildningsansvariga, HR-chefer eller verksamhetschefer. Dela inbjudan med en kollega. Något av det du får med dig:

  • Argument för varför din organisation behöver agera nu.
  • Praktiska tips på att uppmuntra medarbetarens motivation och förmåga till ständigt lärande.
  • Inspiration och goda exempel till att utveckla kultur och ledarskap som stöttar ständigt lärande.
  • Idéer kring vad du kan göra för att flytta lärandet från en separat aktivitet i klassrummet till ett kontinuerligt lärande i det dagliga arbetet.
  • Tips på ny teknik som kan accelerera lärandet i organisationen.
  • … och svaret på varför agila arbetssätt, design thinking och feedback loopar är viktigt att kunna för dig som skall stötta den lärande organisationen.

Vi ses den 1 oktober i World Trade Centrum. Frukosten börjar kl 8.00 och presentation och diskussion är mellan 8.30 – 10.00

Frukosten är kostnadsfri och har ett begränsat antal platser. Anmäl dig idag.

Publicerat av Johan Skoglöf

Johan är visionär och senior konsult med missionen att hjälpa företag att skapa framtidens lärande organisation. Med över 25 år i branschen och kunder som Ericsson, Volvo, Scania, SEB, Handelsbanken, HM och ICA har Johan en bred erfarenhet i hur lärande organisationer skapas.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.