Utveckla era förmågor

Att driva förändringen mot en lärande organisation kräver nya förmågor hos dig som arbetar med att stötta medarbetarnas lärande. Exempel är kunskap om lärförmåga, lärande kultur, teknologi för lärande, metoder för kontinuerligt lärande, kurering, design thinking m.m.

På den här sidan hittar du kortare och längre utbildningar som är till för att öka din förmåga att driva förändringen. Jag väljer ofta ut vad som är aktuellt och förändrar ofta. Kom gärna tillbaka och titta då och då.

Du kan välja mellan kortare s.k. e-workouts, längre program och e-Learning (kommer våren 2021). Du kan anmäla dig till öppna tillfällen för  många av utbildningarna, medan vissa endast gest som företagsinterna utbildningar.

e-Workout

Med en e-Workout kickstartar du utvecklingen av en ny förmågor. I upplägget blandas självstudier, en webblektion och samarbete med andra i en community och i gruppdiskussioner online. Du bestämmer själv hur mycket tid du lägger ner. Själva webblektionen är 3 timmar och det finns oftast innehåll för självstudier och egna uppgifter som tar minst lika mycket tid till. Samarbetet sker alltid i ett team i Microsoft Teams. e-Workout ges dels som öppna tillfällen, men kan alltid ges som företagsintern utbildning just för din organisation. Läs mer under respektive titel.

NextMove – Ditt nästa steg mot en lärande organisation

Allt snabbare teknisk utveckling, stor förändring av kompetenser och fokus på att konkurrera med lärande skyndar på utvecklingen av den lärande organisationen. På den här e-workouten går vi igenom best-practice och hur du gör Du får också chansen att utvärdera hur långt din organisation kommit.

Läs mer »

Program

Programmen är till för att verkligen arbeta med nya förmågor. De sträcker sig över flera veckor och blandar uppgifter som du själv gör i arbetet med självstudier webblektioner och samarbete med andra i programmets community. 
Samarbetet sker även här i ett team i Microsoft Teams. Programmen ges dels som öppna tillfällen, men kan alltid ges som företagsintern utbildning just för din organisation. Läs mer under respektive titel.

Utforma engagerande utbildningar i Microsoft Teams

Under 4 veckor lär dig att skapa blandade program med Microsoft Teams. Med kombinationen av självstudier, webblektioner och samarbete utformar du snabbt engagerande och effektiva lärupplevelser.
I programmet arbetar du med utbildningen du vill utveckla eller flytta online, tillsammans med andra, blandat med självstudier och med tillgång till expertis och “best-practice”.

Läs mer »

Learnability – utveckla lärförmågan hos dina medarbetare

Med en allt snabbare teknisk utveckling behöver medarbetare bli bättre på att anpassa sig och lära nya förmågor.
Programmet ger dig som arbetar med lärande kunskaper, verktyg och exempel på aktiviteter för att kraftigt öka medarbetarnas förmåga att lära! Under åtta veckor använder du ett par timmar i veckan tillsammans med likasinnade och med vår coach för att skaffa dig verktygen att utveckla kulturen och medarbetarnas förmåga att lära.

Läs mer »

e-Learning och guider

Under våren 2021 kommer du att kunna ta innehåll från program och e-workouts som självstudier. Jag kommer att publicera relevant och värdefullt innehåll för dig som arbetar med lärande som e-Learning och PDF-guider.

Återkom gärna då och då och kontrollera status.

Vad kunderna säger

Under 2020 har mer än 200 personer från en mängd olika företag gått kurserna. Det har varit deltagare från större organisationer som Volvo, Scania, Handelsbanken, SEB, ICA… men också från mindre organisationer och ensamföretagare. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: